FinnSpa Premion

  • Sitsen kan värmas upp och ge massage i form av vibrationer.
  • Möjligt med separat fotmassage och fotstödet kan ändra vinkel inom 90˚.
  • Ryggstödets vinkel kan ändras inom en vinkel av 117˚ till 157˚.
  • Det ingår en fjärrkontroll, som styr alla funktioner, vilket gör det ännu enklare att ändra inställningar utan att behöva resa sig från sin bekväma ställning.
  • Ingår en funktion som kallas Zero Gravity, vilket innebär att luftkuddar fylls av luft för att man ska känna sig viktlös och därmed få en mer avslappnande effekt.
  • En timer för att stänga av massagen, med möjlighet att välja tid mellan 5 och 30 minuter.
  • Fåtöljen kan bära vikt upp till 120 kg.

19.499 kr

FinnSpa Premion massagestol

Tänk att kunna längta hem till din lyxiga FinnSpa Premion massagestol som kan förse dig med massage av olika slag. Denna FinnSpa-modell ger dig flera alternativ för att du ska få en behandling som passar din kropp som bäst. Det finns fem olika massageprogram att välja mellan, men du kan även välja individuella alternativ. Du kan till exempel lägga upp ett eget program genom att kombinera olika massagetyper. 

Med din FinnSpa Premion massagestol är även möjligt att massera utvalda delar separat istället för att köra ett helt program. Du kan välja mellan separat massage av områdena på nacken, ländryggen, sätet och fotsulorna. Kan även vara skönt med olika typer av massage på de olika områdena, beroende på vilka problem man har. Eller kombinera olika typer av massage, till exempel växla mellan knådande massage och rullmassage på ryggen följt av avslappnande huvudmassage.

Bland de mest efterfrågade delar av kroppen som folk vill ha masserade är rygg och nacke. FinnSpa Premion har speciella egenskaper i ryggstödet, som gör att det ställs in efter din kroppsstorlek och fåtöljen känner av vilka områden som din rygg är i mest behov av massage. Huvud och nacke vilar bekvämt på en tunnare nackkudde, som även kan ställas in för speciell huvudmassage precis som du även kan göra med flera övriga massagestolar som exempelvis Mateo, Marvyn, Master Drive, Ogawa m.fl.