Champion CHMD210

Champion CHMD210

5/5

799 kr

Medisana MC828

Medisana MC828

5/5

3 657 kr

Medisana MCG820 2

Medisana MCG820

5/5

2 708 kr

Medisana MCG810 Shiatsu 4

Medisana MCG810

5/5

2 180kr

Medisana MC825

Medisana MC825

5/5

2 490 kr

Medisana MC810

Medisana MC810

5/5

699 kr

Chairolee

Chairolee

5/5

1 999 kr

Om Massagedynor

Letar du efter bra och prisvärda massagedynor? Du kan du sluta leta nu. Hos oss så kan du hitta ett stort utbud av sköna och effektiva massagedynor och massagemadrasser som de också kan kallas. När du väljer en bra produkt på vår hemsida så får du även priser som är precis lika sköna som vad alla våra massagedynor är. Det är dock inte alltid så lätt att veta vilken produkt som man ska välja om man inte har kunskap och erfarenhet av produkten, dessutom så kan det vara svårt att veta vart man ska leta. 

Just därför så har vi också hjälpt dig på traven genom att samla de bästa massagedynorna här hos oss på ett och samma ställe. När det gäller just dessa olika typer av suveräna massageprodukter så är det också många kunder som söker efter exempelvis en bra massagemadrass, en shiatsu massagedyna eller en bra massagedyna med värme. Allt detta kan vi erbjuda dig, och mycket mer därtill. Vårt mål är alltid att du ska hitta en produkt som du är 100% nöjd med, helt anpassad efter dina personliga önskemål och behov.

Vad finns det för fördelar med massagedynor?

Förutom att en massagedyna är väldigt praktisk och enkel att rulla ihop och ta med sig i väskan för att använda där man vill så finns det även massor av bra fysiska fördelar, några av alla dessa är:

⦁ Ger skön smärtlindring för ömma muskler. Du kan använda din massagedyna till kroppens alla trötta och onda muskler.

⦁ Ger ökad blodcirkulation i hela kroppen.

⦁ Bra som hjälp vid rehabiliteringen av lättare muskelskada.

⦁ Sätter fart på ämnesomsättningen och påskyndar återhämtningen efter fysisk träning och aktivitet.

⦁ Är avkopplande och avstressande.

⦁ Kan ge bättre sömn och fungera ångestdämpande.

Andra fördelar förutom de fysiska fördelarna är också som sagt att de är väldigt smidiga att bära med sig men även att de är väldigt effektiva och prisvärda.

Vem passar en massagedynor för?

Här är det korta och enkla svaret att en massagedyna och en massagemadrass passar alla som är i behov av en. Det spelar alltså ingen roll om du är ung eller äldre, kort eller lång, stor eller liten. En massagemadrasserna och massagedynorna passar också helt perfekt för dig som har ont i muskler och leder eller som har problem med en sämre blodcirkulation. Massagemadrassen och massagedynan är också bra för dig som rent allmänt kan ha svårt att koppla och stressa ner.

Massagedyna till bil

En massagedyna till bil är detsamma som en vanlig massagedyna eller massagemadrass. Enda skillnaden är att du helt enkelt använder massagedynan i bilen istället. En massagedyna till bil är helt mobil, d.v.s du kan både använda den i bilen för stunden och sedan rulla ihop den och använda den hemma i soffan, i sängen eller där helst du önskar. Då massagedynor kan skilja sig åt vad gäller utseende, funktioner och finesser, storlek, märke och pris så rekommenderar vi dig alltid att jämföra massagedynor här hos oss innan du bestämmer dig.

Vanliga funktioner hos en massagedyna

Några av de allra vanligaste funktionerna är:

⦁ Olika massageprogram där du kan anpassa massagen helt enligt dina egna önskemål och behov. Förutom flera olika massageprogram att välja mellan så kan du också reglera styrkan i massagen på flera olika nivåer.

⦁ Värmefunktioner som har ett eller flera olika ställningsbara nivåer.

⦁ Fjärrkontroll att justera massage och värme med.

Så använder du din massagedyna

Börja med att använda din produkt på ett mjukare underlag, som exempelvis i din soffa eller i din säng. Börja även med lägsta intensitet och styrka för både funktionen för massage och för värmefunktionen, detta för att vänja din kropp vid känslan och för att se vad du tycker om. Sedan kan du så småningom att öka styrkan när du känner dig redo. Börja också med att använda produkten i 5-10 minuter till en start, innan du även här kan öka tiden eftersom.

Vill du sedan ha ett än hårdare tryck från massagen så kan du också lägga dig på massagedynan på golvet för att få ett hårdare underlag.
I övrigt så kan du använda massagedynan där du helst vill. I bilen, på soffan, i sängen, på golvet eller till och med i stolen på kontoret eller ta med den i väskan på semestern. Det är helt enkelt upp till dig själv hur och var du vill kunna använda din massagedyna.

Vanliga frågor och svar om massagedynor!


Vilken som är bästa massagedyna för dig är helt och hållet en fråga om tycke och smak. Välj produkt efter vad du tycker är viktigt. Detta kan exempelvis vara vilka olika funktioner som du vill att produkten ska ha, storlek, design och pris.

Nej den är inte farlig att använda. Se dock till att använda din massagedyna med värme med en tunn t-shirt eller tunn handduk mellan dig och massagedynan. Det är heller inte att rekommendera att somna på massagedynan på högsta värmenivå.

Ja en massagedyna till bil är en universal produkt och passar för alla bilmodeller.

Nej vi varken tillverkar eller lagerhåller några produkter själva. Vi rekommenderar våra samarbetspartners produkter som du kan hitta här på vår hemsida. När du hittar en produkt som du gillar här på vår hemsida och vill köpa den så slussas du vidare till vår samarbetspartners hemsida och där du sedan genomför ditt köp. För att vi rekommenderar våra trygga samarbetspartners alla kvalitetsprodukter så får vi också en liten provision för köpet som du gör.

Ja det går alldeles utmärkt att vara flera personer som använder en och samma produkt. Jämför även här produkter på förhand så att ni får en produkt som passar alla som ska använda den.

En shiatsu massagedyna kostar ofta från 1000 kr och uppåt. Även här så kan priset variera beroende på funktioner, storlek och märke. Jämför produkter hos oss på förhand innan du bestämmer dig för vilken du vill ha.

Det finns många prisvärda och rent av billiga massagedynor här hos oss. Jämför produkter och priser så lovar vi att du hittar flera produkter som ska falla dig i smaken.

Massagedynor ska inte göra ont utan ska vara sköna men ändå kännbara att använda. Dock så har alla människor olika smärtgräns och olika uppfattningar om vad som är skönt och vad som kan göra ont. Många kunder gillar att massagen ska vara djupare med ett hårdare tryck, detta är en fråga om tycke och smak. Alla produkter har reglerbara nivåer för styrka och intensitet.

För alla frågor eller problem med en eventuell produkt så kontakta alltid direkt företaget där du har köpt din produkt. Om du iställer har frågor eller funderingar till oss så kan du alltid kontakta oss via E-post, [email protected]

Ja det kan du alltid göra. Du har alltid 2 veckors ångerrätt och nöjd-kund-garanti. Skulle du inte vara nöjd med produkten eller om den skulle vara trasig, kontakta först och främst alltid företagets kundservice där du även genomförde ditt köp och för att få information hur du ska göra för att returnera din produkt.