Ogawa Smart Jazz

  • Ogawa Smart Jazz har 20 luftkuddar för krockkuddemassage.
  • Möjligt att aktivera värme vid midja och höft, där mångas problem eller smärta har sitt ursprung.
  • Du behöver inte tänka på montering, då den är redo för användning när den transporteras.
  • Utrustad med Zero Gravity-funktion vilket ger en underbar känsla av avkoppling och total viktlöshet.
  • Mångsidig med sina 7 olika förinställda program och 5 olika typer av massage.
  • Massage under fotsulorna, som samtidigt kan göra underverk på andra områden av kroppen.
  • Inbyggda Bluetooth högtalare, så du kan enkelt kan koppla upp din musik, ljudbok eller annat som kan få dig att slappna av mer.
  • Stolens form är lite som ett L och då stolen är nedfälld är den 193.5cm lång, 78.5cm bred och 105.5cm hög.
  • Vikt 105 kg.

34.900 kr

Ogawa Smart Jazz

Ogawa Smart Jazz kommer med ett stort utbud av funktioner samt en design som ger den ett mer exklusivt utseende. Oavsett var på kroppen du har ont eller är öm, så ska denna intelligenta modell kunna hjälpa dig. Sitt ner i din underbara massagestol och låt dig omfamnas av fåtöljens mjukhet och sköna värme. En bra bonus på köpet är att dina underben kommer att ligga skönt och avkopplande på plats hela tiden. Du kan välja mellan 7 olika förprogrammerade massager, som alla har en sin egen blandning av massagetyper. Däremot kanske det vissa dagar räcker med behandling av enbart värme, som kan fås viss i områdena vid midja och höft.

Ett av de unika massageprogrammen är ”Dröm sött”, som ger en avkopplande massage som passar perfekt innan man ska sova. Detta program passar bra både ensamt eller i slutet på dagens utvalda massage. Till exempel att börja med en nack- och axelmassage för att släppa spänningarna som ofta leder till huvudvärk och sen avsluta med en avkopplande massage för att lättare falla in i en god sömn.

Andra unika massagetyper är luftkuddar som ger ett behagligt tryck på utvalda platser, bland annat för att förbättra blodcirkulationen i kroppen. Ogawa Smart Jazz är självklart också utrustad med en otroligt populär och uppskattad Zero Gravity-funktion precis som Ogawa Smart Vogue Prime och Ogawa Witmo också är. Med massagestolens Zero Gravity-funktion kommer du att ligga ner, så det är större chans för att alla områden på din kropp får den mest ultimata massagen. I kombination med en aktiverad värme i stolen kommer din kropp att bli ordentligt avslappnad under massagen.