Ogawa Witmo

  • Värme upp till 45 grader, som sträcker sig från midja och ben.
  • 3D-massage som går mer på djupet i dina muskler.
  • Olika massagetyper, bland annat Shiatsu, Rollers och Lufttryck.
  • Luftkuddar som är strategiskt utplacerade över hela kroppen, vilka bland annat är effektiva för att förbättra blodcirkulationen.
  • Du kan välja att skanna dina ben för att söka upp de punkter som ger dig besvär. 
  • Speciell massage för fötterna, med hjälp av rullar.
  • Delvis monterad. Stolens fotstöd och sidor kräver montering.

58 650 kr

Ogawa Witmo Massagestol

Alla har vi någon gång behov av en riktigt skön massagebehandling, detta är verkligen något som Ogawa Witmo massagestol kan erbjuda dig. Fördelen med Ogawa Witmo är att den är utrustad med många olika typer av inställningar och massageprogram som man bara kan luta sig tillbaka och njuta fullt ut av. Även om du mest känner att din kropp är ovanligt trött, så kan det underlätta med behandlingar med hjälp av till exempel lufttryck eller enbart lägga dig ner med lite värme vid midja och ben.

Här kan du även njuta av än mera djupgående massage tack vare att massagerullarna kan följa både en L-kurva och en S-kurva. Genom detta så är det lättare att följa din kropp på ett mer naturligt sätt och det ges tryck där det behövs som mest. I synnerhet om du väljer att kombinera med att låta stolen skanna av dina muskler samt värma upp dina muskler från midjan och neråt.

Många muskelproblem har sitt ursprung vid höfterna eller fötterna, då musklerna på dessa platser ofta får jobba extra hårt under våra dagliga rutiner. Vilket även kan leda till att de överbelastas och att vi sedan använder vår kropp på ett sätt som gör att musklerna inte får jobba på sitt naturliga sätt. 

Denna underbara massagestol kommer med flera olika förinställda program, som använder sig av olika massagetyper, och du kan välja mellan att begränsa dig till mindre områden av kroppen eller om du hellre önskar få en härlig helkroppsmassage. Med regelbunden användning kommer du snabbt känna att din blodcirkulation blir bättre, du känner dig piggare samtidigt som dina muskler och leder är mer avslappnande och därmed kommer du att kunna sova bättre.

Tillsammans med massagestolar som Master Drive 4D Plus och Master Drive A.I som du också kan hitta här hos oss på massagestolar.com så erbjuder Ogawa Witmo några av de mest fantastiska massageupplevelser som man kan få ifrån en massagestol idag.