Mateo Massagestol

 • Med Mateo massagestol så kan du alternera kroppsläget mellan sittande, liggande eller enbart fälla upp benen eller fälla bak med ryggen.
 • Tryck mellan ryggkotorna kan underlättas genom att enbart fälla bak ryggstödet under en värme- eller massagebehandling. 
 • 3D-massage där massagehjulen rör sig i riktningarna uppåt, nedåt, framåt och bakåt. 
 • 98 massagekuddar.
 • 26 massagehuvuden.
 • Möjligheten att välja mellan fem massagetyper och åtta program eller massage på utvalda områden. 
 • Massagen kan alterneras ytterligare, då det är möjligt att välja mellan fem intensiteter och hastigheter. 
 • På fotstödet finns 8 magneter, som kan stimulera olika punkter under fötterna som i sin tur kan hjälpa för att minimera problem på det område som den special punkten svarar mot.
 • Möjligt att lyssna på musik via den inbyggda mp3-spelaren.
 • Väger 140 kg, men stolen har transporthjul som underlättar förflyttning.
 • Max. användarvikt 150 kg.

29.995 kr

Svart

Beige

Grå

Mateo Massagestol

Med hjälp av en Mateo massagestol från välkända inSPORTline kan du ge din kropp den välbehövliga behandling den behöver. Mateo massagestol är utrustad med mängder av olika inställningar och funktioner, trots detta så kan den ändå erbjudas till ett riktigt bra och fördelaktigt pris. Välj mellan flera olika massagetyper, exempelvis en form av zonterapi under fötterna med hjälp av magneter, luftmassage eller knådning och knackning över olika områden på kroppen.

Mateo erbjuder flera olika typer av massage, till exempel knådning och knackning, och massagen kan fås under förinställda program eller på utvalda områden på kroppen. Förutom dessa funktioner kan man njuta av värmebehandling som uppgår till 50˚, aktiv vridning i höftregionen, luftmassage och aktiv. Den njutbara luftmassagen kan man få i underbenen, underarmar, överarmar och axlar. Denna massage blir avslappnande tack vare luftkuddar som med rytmiska rörelser massagepunkter i underarmen. Luftkuddarna över axlarna hjälper även till att sträcka ut axlarna till deras ursprungliga läge.

Ju mer stillasittande man är under dagarna, desto mer problem kan man få i höftregionen bland annat på grund av stela förkortade muskler. Detta kan förmildras med hjälp av funktionerna för värme och höft-sväng. Den senare används för att musklerna kring höftregionen ska mjukas upp och för att sedan uppmuntra kroppen att kunna sitta mer korrekt genom ytterligare stöttning. Värmebehandlingen går djupt ner i musklerna, vilket gör att musklerna snabbare kan återgå till sina mer normala utgångslägen. Mateo är precis som övriga massagestolar från inSPORTline som exempelvis Marvyn, Borsimma och Rubinetto otroligt prisvärda och där du får väldigt mycket för dina välinvesterade pengar.