Ogawa Master Drive A.I

  • Med Ogawas Master Drive A.I så får du en massagestol som erbjuder dig hela 36 olika akupunkturpunkter att kunna behandla. 
  • Du kan göra egna inställningar för en massage som är perfekt för din kropp och sedan spara allt, så det är enkelt att starta upp ditt egendesignade program.
  • 26 förinställda program för hela kroppen och 4 program för snabbstart.
  • Ljusterapi, som bland annat kan ge mer energi under de mörka perioderna på året.
  • Flexibla massagerullar som kan följa olika rörelsemönster.
  • Njut av värmebehandling i hela massagestolen.
  • Det tillkommer en stor surfplatta där du enkelt kan manövrera inställningar och följa vad som händer under massagen som för närvarande utförs.

99 900 kr

Grå

Grafit

Ogawa Master Drive A.I Massagestol

Precis som massagestolens namn antyder, Artificial Intelligence, så är den utrustad med mer komplex teknik. Detta för att kunna ge en mer unik massage för varje person som använder stolen. Bland annat är det möjligt att välja mellan 26 olika program som inkluderar hela kroppen. Varje program är unikt på sitt sätt då de inkluderar en kombination av olika massagetekniker. 

Master Drive A.I. har 4D massage, som innebär att massagerullarna ger en mer noggrann massage då de kan röra sig i olika riktningar och med olika hastigheter. Kroppen blir först skannad för att avläsa hur djupt muskelspänningarna sitter och därmed ge svar på hur hårt och snabbt massagen ska utföras på de olika områdena. Då massagerullarna är mer flexibla kan de jobba mer utifrån en människas perspektiv och följa musklernas riktning.

Fötter, underben och knän kan ofta kännas extra ansträngda efter långa arbetspass eller ett tufft träningspass. Låt denna massagestol förse dig med avslappnande massage med hjälp av lufttryck som även behandlar vadmusklerna. Fotstödet ställs automatiskt in efter personens längd, så att undersidan av foten kan få en välgörande massage. Fotens undersida behandlas av massagevalsar och tryckbehandling, bland annat för att komma åt olika punkter från zonterapin.

Om du vill känna dig mer eller mindre viktlös och samtidigt få massage, så luta dig bak och höja upp underbenen. Låt sedan stolens 60 luftkuddar massera hela din kropp. I den liggande positionen fördelas din kroppsvikt mer jämnt, du ligger stabilt i stolen från huvud till tår och kuddar behandlar dina muskler genom att växelvis pressa och släppa sitt tryck mot din kropp.

Med Ogawa Master Drive A.I så får du branschens senaste teknik ihop med en av de skönaste massageupplevelser som en massagestol kan erbjuda. Söker du fortsatt efter en riktigt bra massagestol med gott om funktioner och finesser men till ett något lägre pris, ja då bör du utan tvekan kolla in våra massagestolar Rubinetto, FinnSpa Premion eller någon av Ogawas övriga modeller som exempelvis Smart Jazz, Smart Vogue Prime eller Witmo.