Quebii

Quebii

4.1/5

599 kr

Medisana NM 2

Medisana NM 890

4.9/5

1 390 kr

Matabo

Matabo

4.8/5

999 kr

Champion CHMK210

Champion CHMK210

4.7/5

499 kr

Medisana MCG800 Comfort

Medisana MCG800

3.6/5

875 kr

cenocco 3

Cenocco Beauty

4.2/5

531 kr

InnovaGoods

InnovaGoods

2.9/5

299 kr

Massagekrage

Massagekrage

4.2/5

1 190 kr

Sabeline MC G5 Flex

Sabeline MC G5 Flex

4.5/5

1 299 kr

medisana_mc840

Medisana MC840

3.4/5

549 kr

Om massagekuddar

Är du på jakt efter en riktig bra och skön elektrisk massagekudde? Hos oss så kan du välja mellan ett stort urval av bra massagekuddar, dessutom så är våra priser precis lika sköna som vad alla våra kuddar är. Hos oss så ska du ha råd att handla och vårt mål är också att du ska kunna hitta en produkt som du även blir 100% nöjd med. Alla de produkter som du kan hitta här hos oss är också produkter som vi själva har testat, varenda en av dom till och med. På så vis så vet vi också om att de håller allra högsta kvalité samt att de även fungerar precis lika bra som de även säger sig att göra.

Vi skulle helt enkelt inte vilja återförsälja eller rekommendera produkter som vi själva inte kan stå för eller som kunderna inte skulle vara nöjda med.
Idag så finns det ett stort utbud av elektriska massagekuddar på marknaden, att veta vilken eller vilka man ska välja kan vara svårt. Just därför så har vi också skapat denna sida, för att du ska få hjälp att kunna en bra shiatsu massagekudde eller en massagekudde med värme eller vilken produkt du nu än faktiskt letar efter. En bra nackkudde med massage och olika valbara program, finns det någon skönare? För många människor (inklusive oss själva) så är en härlig nackmassage bland det absolut härligaste som det mest avslappnande som finns.

Här på sidan så kommer vi även att besvara frågor som hur en viss produkt fungerar, vilka fördelar den har och hur du använder den. Du hittar också en sektion längst ned på sidan med vanliga frågor och svar. Skulle du ha en egen fråga som du inte finner här så tveka inte att kontakta oss för att få svar på den eller alla de frågor som du också kan tänkas ha.

Så fungerar en elektrisk massagekudde

Alla produkter som du kan hitta hos oss är elekriska, d.v.s att de antingen drivs med batterier eller att de drivs med ett laddningsbart inbyggt batteri eller nätadapter. Alla produkter har dock ett och samma mål och syfte, att ge dig en riktigt bra självbehandlingsmassage.

Alla massagekuddar är även ergonomiskt utformade vilket gör att de alla är otroligt sköna och bekväma, en massagekudde är också väldigt smidig och enkel att bära med sig. Lägg dessutom också till att de även är väldigt prisvärda och effektiva. Massagekuddarna har även ett inbyggt massageprogram där du kan välja vilken typ av massage som du vill ha ihop med flera olika nivåer för styrka och intensitet.

Fördelar som en bra massagekudde kan ge

⦁ Smärtlindring för onda, trötta och stela muskler i nacke och axlar.

⦁ Ökar blodcirkulationen och ämnesomsättningen.

⦁ Ger avkoppling av avstressing.

⦁ Lindrar huvudvärk.

⦁ Gör muskler, leder och senor mera elastiska.

⦁ Bra som hjälpmedel vid rehabilitering under och efter en skada.

⦁ Ger bättre sömn och kan dämpa ångest och depression.

Så använder du massagekuddar

Om du är ovan att använda produkten så rekommenderar vi dig att alltid börja att använda den på ett mjukt underlag, som i sängen eller i soffan till att börja med.
Detta då underlaget är mjukare och trycket/djupet från produkten samt med din kroppsvikt som motstånd blir då heller inte lika hårt. Börja med att använda den i några minuter för att sedan gradvis öka beroende på hur du reagerar på användningen av massagekudden.

Då i stort sett samtliga produkter kommer att ha en eller fler olika nivåer och djup i behandlingen så rekommenderar vi även här att du börjar försiktigt på en lägre nivå tills dess att du har lärt dig hur produkten fungerar och vad du får för resultat av denna.

Vem passar en massagekudde för

Det korta svaret är alla människor som är i behov för det. Sedan så varierar det som alltid från person till person och ens personliga förutsättningar så som det gör gällande de olika funktioner och styrkor som alla produkter har. Alla produkter som du kan hitta här på sidan är fantastiska hjälpmedel om de används på det sätt som de är avsedda för, detta kan du läsa mera om när du klickar in dig på produkten.

Inga produkter ska användas på akuta skador eller om man är sjuk eller just har intagit smärtstillande tabletter eller annan medicin som gör vävnaden skör.
Har du några som helst funderingar kring ditt personliga hälsotillstånd och om du kan använda en specifik produkt så ska du alltid först rådfråga din läkare innan du också använder produkten. I övrigt så gäller att använda produkterna med ett sunt förnuft.

Vanliga frågor och svar om massagekuddar!

Nej det ska inte göra ont att använda en shiatsu kudde, dock så ger en shiatsu kudde en knådande behandling genom de luftkuddar som shiatsu kudden är försedda med. Dessa är avsedda för att vara mera djupgående. Vi rekommenderar dig alltid att börja att använda din shiatsu kudde på lägre styrka och några få minuter till en start.

Efter att du har blivit van av känslan och efter att du vet hur din kropp kommer att reagera på användandet av din shiatsu massagekudde så kan du också öka styrkan och användningstiden. Sedan ska man också komma ihåg att alla människor är olika och har olika höga smärttrösklar. Det någon kan tycka vara skönt, kan någon annan tycka göra ont och tvärtom.

Alla produkter kan vara djupgående om du väljer att de ska vara det. En massagekudde kommer även med olika nivåer för styrka och intensitet som du själv kan reglera efter dina önskemål. Det är även viktigt att också komma ihåg är att smärta är en subjektiv känsla. Med detta menas att det är den som upplever känslan som vet hur det känns och ingen annan, det någon kan tycka vara skönt kan någon annan tycka göra ont och tvärtom.

En shiatsu massagekudde är en djupgående produkt som många kunder tycker hjälper till att lindra deras huvudvärk. Det är dock svårt att säga på förhand att den kommer att hjälpa dig till 100% då alla människor är olika, du kommer hur som helst ha goda chanser att få smärtlindring från din huvudvärk med en bra shiatsu massagekudde.

Vi rekommenderar dig inte att använda en nackkudde med massage om du just har intagit smärtstillande mediciner eller om du är påverkad av dessa. Anledningen till detta är att dina smärtstillande tabletter kommer att blockera smärtreceptorerna i din hjärna. Detta gör att du inte kommer att känna av massagekuddens behandling lika mycket, vilket också kan leda till att du kan få än ondare efter det att de smärtstillande medicinerna har tappat sin verkan.

Vilken som är den bästa massagekudden är en väldigt individuell fråga och en fråga om tycke och smak. Många kunder uppskattar en massagekudde som har flera olika massageprogram och olika reglerbara nivåer för hur massagen kan anpassas, dessa funktioner har i stort sett alla massagekuddar. Vilken som är det bästa massagekudden kan också vara en fråga om design, storlek och pris.

Ja, en elektrisk massagekudde passar alldeles utmärkt att ge bort som en fin present till någon som man tycker om. Du hittar ett stort urval av bra massagekuddar att ge bort som present här hos oss på vår hemsida.

En massagekudde med värme är en mycket vanlig funktion bland många massagekuddar, i urvalet här på hemsidan så finner du flera av dessa. Vi rekommenderar dig att klicka dig in på de produkter som du är intresserad av och se om du kan hitta en massagekudde med värme som passar dina önskemål och behov.

Ja, en massagekudde med värme ger oftast väldigt bra effekt på lindrigare och allmänna muskelrelaterade besvär. Är dina besvär dock mera djupgående så rekommenderar vi dig alltid att kontakta din läkare för konsultation innan du börjar att använda produkten.