Köpvillkor

Vi på massagestolar.com rekommenderar massagestolar, massagefåtöljer, massagekuddar och massagedynor som affiliate åt våra partners som tex. Sporttema, Sportgymbutiken, Kjell & Company, CDON och VidaXL m.fl.

När du som kund önskar köpa en massagestol eller någon annan massageprodukt som du har hittat här på vår hemsida så klickar du dig in på den produkt som du har valt. När du sedan väljer “Köp nu” så slussas du vidare till vår partners hemsida och där du sedan genomför ditt köp.

Genom det köp som du gör så genererar vi på massagestolar.com våra intäkter genom att vi får en mindre provision på försäljningen. Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar kring det köp som du har gjort så ska du alltid vända dig direkt till den av våra partners som du har gjort ditt köp hos.

Vi på massagestolar varken säljer, tillverkar eller lagerhåller således själva några produkter som du kan hitta här hos oss. Massagestolar.com är ett Spanskt företag med säte på Gran Canaria. Adress: Calle Las Margaritas 9, 35100, San Agustín de Gran Canaria. Spanien.