massagefåtölj i konstläder

Massagefåtölj i konstläder

3.8/5

4 439 kr

Elektrisk massagefåtölj

Elektrisk massagefåtölj

4.3/5

2 849 kr

massagefåtölj med uppresningshjälp

Massagefåtölj med uppresningshjälp

4.6/5

4 429 kr

Gungande massagefåtölj

Gungande Massagefåtölj

5/5

5 319 kr

Vilofåtölj i konstläder

Vilofåtölj i konstläder

4.2/5

3 939 kr

Massagefåtölj i tyg

Massagefåtölj i tyg

4.3/5

4 079 kr

Vardagsfåtölj

Vardagsfåtölj

4.6/5

3 639 kr

Gamingfåtölj

Gamingfåtölj

4.5/5

2 719 kr

Om massagefåtöljer

Finns det något skönare än att få luta sig tillbaka och koppla av i en skön massagefåtölj? Det är utan tvekan inte många saker som slår den känslan. Här hos oss på massagestolar.com så hittar du ett stort urval av härliga massagefåtöljer att välja mellan.

Dessutom så hittar du här även massagefåtöljer som passar allas önskemål, behov och inte minst allas plånböcker. Vi vill att alla ska kunna ha råd att unna sig en prisvärd massagefåtölj, det kan vi också garantera dig att du kan göra hos oss. Då det kan vara svårt att veta hur man ska hitta den bästa massagefåtöljen helt anpassad efter ens egna personliga önskemål så har vi också hjälpt dig på traven. Vi har samlat allt som du någonsin behöver veta och tänka på om massagefåtöljer här hos oss, allt för att du enkelt och smidigt ska kunna få hjälp med att hitta den bästa massagefåtöljen just för dig!

Funktioner hos massagefåtöljer

Vilka olika funktioner och finesser som en massagefåtölj kan ha varierar mellan de olika produkterna. Här rekommenderar vi dig alltid att klicka dig in på den eller de produkter som du är intresserad av för att läsa mera. Några bland de vanligaste funktionerna är dock:

  • Du kan reglera massagefåtöljen till den ställning som du önskar. Detta gör du via fjärrkontrollen som också kommer med i ditt köp. Fjärrkontrollen kan vara inbyggd i massagefåtöljens armstöd, vara med nätanslutning eller vara helt fristående.
  • Flera olika anpassade massageprogram att välja mellan. Förutom de olika massageprogrammen så kan du också ofta ställa in om du vill ha helkroppsmassage från massagefåtöljens inre luftkuddar eller om du enbart vill ha massage för vissa områden av kroppens muskler
  • Du har även en funktion där du kan reglera styrka och intensitet i massagen, allt från lättare massage till djupare intensitet i flera olika lägen kan väljas.
  • Det är vanligt att det finns reglerbara värmefunktioner för hela kroppen eller om man hellre föredrar enbart för exempelvis nacke, rygg eller ben.
  • Massagefåtöljer kan ha en snurrfunktion på 360 grader eller vara helt statiska, d.v.s icke snurrbara. Har massagefåtöljen en snurrfunktion så är det ofta vanligt att en fotpall kan ingå i priset.

Detta är som sagt några av de allra vanligaste förkommande funktionerna och finesserna som de olika massagefåtöljerna kan ha. Det är också vanligt att ytterligare funktioner och finesser finns beroende på vilken produkt eller märke som man väljer. Just därför så rekommenderar vi dig alltid att fundera på vilka olika funktioner som du verkligen vill att din massagefåtölj ska ha och sedan jämföra dina önskemål med produkterna som du kan hitta här hos oss på hemsidan.

Vem passar en massagefåtölj för?

En massagefåtölj passar för alla människor i alla åldrar. Det spelar ingen roll om du är kort, lång, stor, liten, ung eller äldre. Du behöver enbart vara en person som tycker om att sitta bekvämt och samtidigt få skön massage från fåtöljens massagefunktioner. Alla massagefåtöljer är reglerbara i olika sektioner för nacke, rygg, ben och fötter. Detta gör att du alltid får den perfekta positionen när du sitter i den, varje gång. Även här så spelar det alltså ingen roll hur din kroppssammansättning ser ut, du skapar själv alltid din egen perfekta ställning i din massagefåtölj.

En massagefåtölj passar också alldeles utmärkt för dig som har ont i muskler och leder och som har sämre blodcirkulation. Förutom att den är suverän för dig som kan ha ont och känna dig stel i kroppen så är den också perfekt för dig som behöver stressa ner och koppla av.

Fysiska fördelar med massagefåtöljer

De fysiska fördelarna som man får av att använda sin massagefåtölj är väldigt lika, och många gånger exakt detsamma, som man får ifrån en vanlig massage från en duktig massör. Även om effekterna kan vara väldigt olika från person till person så är ändå några av alla vanliga fysiska fördelarna:

Medisana MC825 2

Andra fördelar med en massagefåtölj

Förutom mängder av fysiska fördelar så finns även flera andra praktiska fördelar att ta del och som ofta glöms bort. Dessa är exempelvis:

  • På sikt så kommer du att kunna spara tusentals kronor mot att gå till en massör. På vår startsida så kan du ta del av vår uträkning om hur mycket pengar som du faktiskt också kan spara. 
  • Du slipper resekostnaden till en massör och sparar på så vis ytterligare pengar.
  • Du kan njuta av massagefåtöljen varje dag och precis hur ofta du vill. Skulle du istället gå till en massör så kan du ofta få vänta veckor och ibland månader innan det kan finnas en ledig tid.
  • Massagefåtöljen kan användas av hela familjen, detta ger en förbättrad hälsa för alla. Förutom ökad hälsa så kan även än mera pengar sparas då alla familjemedlemmar kan nyttja massagefåtöljen istället för att besöka en massör.
  • En bra massagefåtölj kommer att hålla i många år om du tar hand om den bra.

Jämför både produkter och priser här på vår hemsida innan du bestämmer dig. Som vi redan har varit inne på så är det bra att veta om vilka funktioner som man vill att sin massagefåtölj ska ha, detta ser du genom att läsa mera om massagefåtöljen som du är intresserad av. Om andra kunder också har köpt den massagefåtölj som du är intresserad av så är det också bra att ta lite extra tid att läsa recensioner om massagefåtöljen från tidigare kunder.

Vanliga frågor och svar om massagestolar!

Vilken som är den bästa massagefåtöljen är helt och hållet en individuell fråga efter eget tycke och smak. Med det menar vi att vad som kan vara den bästa massagefåtöljen för någon behöver inte betyda att det är den bästa massagefåtöljen för någon annan. Här behöver man räkna olika detaljer som komfort, utseende, funktioner och finesser samt pris. Vi rekommenderar dig alltid att jämföra produkter hos oss innan du bestämmer dig.

Ja, vi har ett riktigt stort utbud av prisvärda och billiga massagefåtöljer. Se över vårt sortiment här på hemsidan så kan vi lova dig att du kommer att hitta flera billiga massagefåtöljer att välja mellan. Se över vilka funktioner och finesser som de olika fåtöljerna även har innan du bestämmer dig, detta då funktioner och finesser kan skilja sig avsevärt från fåtölj till fåtölj samt att priset också kan skilja stort från märke till märke.

Hur länge en massagefåtölj varierar också mellan varje enskild produkt. En bra massagefåtölj av hög kvalité kan hålla i +10 år. Billiga massagefåtöljer av inte lika hög kvalité eller med lika många funktioner kan också hålla i många år om man bara tar hand om den på rätt sätt. Med varje produkt så ingår alltid en beskrivning om vad som är bra att tänka på och hur man kan göra för att ta hand om sin produkt på bästa tänkbara vis.

Nej det gör vi inte. Vi varken tillverkar eller lagerhåller några produkter själva. Vi rekommenderar massagefåtöljerna på vår hemsida åt våra samarbetspartners. När du väljer en produkt här på vår hemsida så slussas du sedan vidare till vår trygga partners hemsida och där du sedan genom ditt köp. För ditt köp så får vi på massagestolar.com sedan en mindre provision som tack för att vi rekommenderar deras suveräna produkter.

Massageprogrammen skiljer sig åt från produkt till produkt. Vi rekommenderar dig alltid att klicka in på de olika produkterna för att ta reda på vilken typ av massageprogram som ingår.

 

Nej de är inte svåra att montera, det medföljer alltid en monteringsanvisning om hur du ska göra för att montera ihop massagefåtöljen. Känner du dig osäker så kan det vara bra att vara två som hjäls åt att montera ihop massagefåtöljen.

Nej inte nödvändigtvis. Ju flera funktioner och finesser massagefåtöljen här desto mera kostar den. Känner du att en eller flera av funktionerna skulle vara onödiga för dig så välj i sådana fall bort dessa och välj istället en billigare produkt. Om det finns tidigare köpare som har recenserat den eller de olika produkter som du är intresserad av så rekommenderar vi dig alltid att läsa dessa, på så vis så får du objektiv information som kan vara hjälpfull för dig.

Detta beror oftast på vart i landet som du bor. För en mindre extra kostnad så kan du ibland få massagefåtöljen hemkörd till dörren, i dessa fall där detta är möjligt så kommer detta står som bokningsbart alternativ när du ska betala för produkten. I övriga fall så kommer massagefåtöljen istället att skickas till närmaste utlämningsställe och postombud och för dig att själv hämta den på.

Ja det kan de göras. Det är möjligt att göra detta själv, känner du dig tveksam på att göra detta själv så är det bättre att lämna in produkten hos en duktig fackman, som exempelvis en möbeltapetserare, för att göra detta.

Alla produkter är tillverkade i en väldigt stabil och robust stålram. Vissa delar av massagefåtöljen är tillverkade i trä och de har alla en mjuk vadderad stoppning. Klädseln kan vara i skinn, konstläder eller tyg.

Skillnaden mellan dessa två produkter är marginell och där de egentligen skulle kunna ses som en och samma produkt. Ska man ändå särskilja dom åt så finns vissa skillnader dom emellan. Massagefåtöljer har som oftast inte lika många massagefunktioner och finesser som massagestolar kan ha och de är också helt och hållet avsedda för privat bruk.

Massagestolar är också avsedda för privatbruk men kan också användas för kommersiellt bruk och för att inbringa intäkter på exempelvis flygplatser, köpcentrum och gallerior. Då massagestolarna är mera avancerade än massagefåtöljerna så är den största skillnaden mellan de båda ändå priset, en massagestol kostar oftast mera än vad massagefåtölj gör. En massagefåtölj kan också ofta ha mera varierande design än vad en massagestol ofta kan ha.

Här hos oss på vår hemsida så har alla produkter olika massagefunktioner. Hur dessa massagefunktioner eller massageprogram ser ut eller fungerar varierar dock från produkt till produkt. Kom ihåg att alltid jämföra produkterna mellan varandra eftersom vilka massageprogram de alla är försedda med kan variera.

 

Priset varierar beroende på vilka olika funktioner produkten har och vilket märke det är frågan om. Beroende på vilka funktioner, finesser och märke som är viktiga så kan man som regel få en bra massagefåtölj för ca 3000 kr och uppåt.

Nej det gör den inte. Massagefåtöljen ska vara en plats att koppla av och njuta i. Massagefåtöljerna är också försedda med olika nivåer för styrka och intensitet. Börja med att använda en lägre styrka och intensitet för att se hur du gillar det innan du sedan kan höja intensitet och styrka om du skulle vilja det. Man ska också komma ihåg att vad någon kan tycka vara skönt, kan någon annan istället uppfatta som smärtsamt. Detta är alltså helt och hållet en subjektiv känsla.

Ja, du har alltid två veckors ångerrätt och nöjd kund garanti. Om du inte skulle vara nöjd med ditt köp av en eller flera olika anledningar eller om produkten skulle vara trasig så är det viktigt att du kontaktar köpställets kundservice så fort som möjligt.

 

Det finns många massagefåtöljer som en reglerbar värmefunktion, dock inte alla. Jämför alla massagefåtöljerna på förhand för att ta reda på vilka olika funktioner och finesser som ingår.

Det viktigaste som du behöver fundera på när du ska hitta bästa massagefåtöljen för dig är just vilka funktioner du vill att din massagefåtölj ska ha, hur du vill att den ska se ut, samt hur mycket pengar som du är beredd att investera i massagefåtöljen. Många kunder vill också att massagefåtöljen ska passa in bra stilmässigt i den omgivning som den ska vara placerad, om detta är viktigt för dig så kan det vara bra att matcha ditt färgval på massagefåtöljen med rummet desing som den ska stå i.

Det är också bra att se över måtten på massagefåtöljen så att den passar bra på det område där du har tänkt att den ska stå. Idag så finns det massagefåtöljer som både står helt statiska samt de som även har en tillhörande snurrfunktion på 360 grader. Massagefåtöljer med snurrfunktioner har ofta en tillhörande fotpall. Vilken av dessa två typer som passar dig och ditt hem är också att fundera på.

På de allra flesta produkter så ingår fri frakt och fri retur, i de få fall som detta inte ingår så kommer det att stå klart och tydligt vad som är din fraktkostnad.

Ja, alla produkter är väldigt enkla att rengöra. Oftast så behövs enbart en ren och lätt fuktig trasa för att rengöra produkten med. Beroende på materialet i klädseln på massagefåtöljen så kan du också köpa anpassade rengöringsprodukter i fackhandeln.

En massagefåtölj passar alldeles utmärkt att ge bort som present till någon som man tycker om. Här är ett bra tips att se över (utan att för den delen förstöra överraskningen) vilket färgval, modell och mått som gillas och som passar in.