Ogawa Smart Vogue Prime

  • Ogawa Smart Vogue Prime är utrustad med 22 luftkuddar som sträcker sig från axlarna hela vägen ner till fötterna.
  • 7 olika massageprogram, till exempel “Natt” för bättre sömn och “Thai” som löser upp spänningar i muskler och leder.
  • Med 2D-massage och värmebehandling för ryggen.
  • Speciella program för både honom och henne, vilka har specifika inställningar för vanliga problem hos respektive kön.
  • Zero Gravity-funktion, vilken innebär att kroppen lutas bakåt i en position som gör att kroppsvikten fördelas mer jämnt och man får en känsla av att känna sig lättare.
  • Enkelt att njuta av musik eller ljudbok under tiden du masseras, tack vare högtalare som är inbyggda i massagestolen och styrs med Bluetooth.
  • Massagestolen levereras färdigmonterad.

39.900 kr

Ogawa Smart Vogue Prime

Denna fantastiskt sköna och prisvärda Ogawa Smart Vogue Prime-massagestol erbjuder dig flera olika typer av massageprogram och tekniker. Med en mix av dessa kan massagestolen komma åt olika akupressurpunkter på din kropp. Om du känner till akupressur, så har du säkert även hört att det brukar kallas för akupunktur utan nålar. Flera av de punkter som används inom akupunktur ingår även i akupressur, men trycket utförs istället av fingrar, knogar eller armbågar.

I takt med att man lyckas behandla dessa punkter, så kommer man känna sig piggare samtidigt som man även kan sova bättre. Dessa punkter kan nämligen orsaka smärta på andra ställen än där trycket utförs. Dessutom kan de orsaka besvär som huvudvärk, yrsel och trötthet. Massagestolen är designad för att kroppen ska kunna vila mer bekvämt och musklerna placeras efter sina mest optimala lägen, detta möjliggörs genom den skena med massagerullar som massagestolen är utrustad med. Massagen kommer i och med denna teknik att kunna utföras på ett sätt som känns mer naturligt och som även ger din kropp fullständig njutning och avkoppling.

Muskelspänningar längs nacke, axlar och rygg kommer att lösgöras på ett mer avslappnat sätt. Massagen kan gå mer på djupet genom att aktivera värmekuddarna som är placerade vid nedre delen av ryggen. Andra kuddar som finns på stolen kan fyllas med luft vid armar, höfter, axlar, ben och fötter. Luftkuddarna masserar genom att de växelvis fylls och töms på luft. Ogawa Smart Vogue Prime är en i serien av Ogawas otroligt populära massagestolar där Ogawa Witmo och Ogawa Smart Jazz även kan hittas.