Ogawa Master Drive 4D Plus

  • 4D-massage, som bland annat innebär att du får en massage som ger en starkare känsla av att den utförs av en riktig massör.
  • Det är möjligt att behandla 36 olika akupunkturpunkter med denna massagestol.
  • Det medföljer en stor pekskärm där man får en mer tydlig översikt över vilka områden den specifika massagen utförs och det blir lättare att ändra inställningar.
  • Smärta i knäna är något som kan hindra mångas kroppar vid olika rörelser och då kan det vara avslappnande att använda sig av den specifika knämassagen som denna massagestol kan utgöra.
  • Kroppsskanner som kontrollerar dina muskler och leder samt faktorer som ditt blodtryck och din stressnivå, för att kunna ge en mer specialanpassad massage.

87 000kr

Svart

Grå

Espresso

Master Drive 4D Plus Massagestol från Ogawa

För dig som söker en mer exklusiv och exakt massagebehandling, så kan denna Master Drive 4D Plus från välkända Ogawa vara en av de absolut bästa investeringar i din egen hälsa som du kan göra. Här finns många inställningar och program, som ger din kropp precis vad den behöver. Massagen går mer på djupet med hjälp av att den kan komma åt akupunkturpunkter från nacke till tårna, och massagen blir lik från en människa än en maskin. 

Värmefunktionen i denna Master Drive 4D Plus massagestol kan antingen utgöra ett riktigt bra komplement för din massagebehandling eller för att enbart värma upp kroppen när du känner att du behöver det. Här kan du få både muskler och leder att slappna av och återgå till en mer avslappnad position, vilket gör det lättare för dig att använda dig av muskler och leder på ett mer korrekt sätt. 

Massagerullarna i denna stol är designade att röra sig i olika riktningar och varierar även i sin intensitet, beroende på vilket område de befinner sig på. Dessutom skannas kroppen efter flera olika faktorer. Till exempel vilka delar av kroppen som det finns som mest spänningar, ditt blodtryck och din stressnivå. Alla dessa värden tillsammans med värme och de mer flexibla massagerullarna får du en massage som är skräddarsydd för dig. 

En annan utmärkande del med denna massagestol är att den även kan behandla dina onda knän, med hjälp av luftkuddar och värme. Som även går ner i vaderna. Lägg därtill speciell massage för fötterna, som ofta mår dåligt efter flera timmar i trånga skor eller som har belastats av att gå eller stå på hårt underlag hela dagen. Master Drive 4D Plus tillhör tillsammans med Master Drive A.I några av de mest exklusiva massagestolar som du kan hitta här hos oss på massagestolar.com.