Massagefåtölj med uppresningshjälp

  • Fåtöljen är klädd i 100% polyester, som kan fås i olika färger.
  • Färgalternativ: ljusgrå, mörkgrå, svart, vinröd, brun, mörkbrun, mörkgrön, lila, taupe och gräddvit.
  • Det finns en sidoficka där du bland annat kan förvara fjärrkontrollen som du styr fåtöljen med.
  • Funktion med att ligga ner genom att ryggstödet kan justeras bakåt och fotstödet uppåt.
  • Sittdynans höjd från golvet är högre än vanligt för att underlätta nedsättning, 50.5 cm från golvet.
  • Alla funktioner på fåtöljen styrs med hjälp av fjärrkontrollen, vilket gör det väldigt smidigt när uppresningsfunktionen ska aktiveras.
  • Sittdynan, som även kan värmas upp, är 55 cm bred och 52 cm djup.

4 429 kr

Massagefåtölj med uppresningshjälp

Visst är det skönt att luta sig tillbaka i en skön fåtölj med en bok, ett handarbete eller ett korsord. Däremot kan det bli ibland bli problematiskt att komma upp igen. Av den anledningen har denna modell av fåtölj tillverkats med en funktion som hjälper dig att komma upp ur fåtöljen igen. Tack vare funktionen som gör det mer enkelt att resa sig från fåtöljen gör att den även är snällare mot rygg och rumpa då man ska sätta sig ner.

Låt din massagefåtölj med uppresningshjälp vara i läge i uppåtlut när du ska sätta dig ner och ta sedan hjälp av kontrollen för att komma ner i sittande läge. Dessutom är sittdynan placerad högre upp än vanligt, vilket underlättar då man ska sätta sig ner. Att vara kapabel till att sätta sig ner och resa sig upp från en fåtölj är inte en självklarhet för alla, i synnerhet inte för de som har problem med ryggen, lederna eller balansen.

Dessa problem kommer ofta med åldern eller på grund av olika omständigheter i livet. Då är det skönt med hjälp upp och ner i en fåtölj, och som dessutom kan förse en med massage och värme. På 6 olika punkter kan din massagefåtölj med uppresningshjälp förse dig med vibrerande massage, vilken kan ges med hjälp av olika program och styrkor. Massagen kan bli ännu skönare om du aktiverar värmen i sittdynan. Musklerna slappnar av lättare och du blir varmare i hela kroppen.